The Fantastic Alyssa - Who Would You Have An Alyssa With?

Dags för en uppfräschning

Posted Sept. 19, 2017, 3:15 p.m. By alyssa Tags: Hus och fastigheter

Ja när man åker i en gammal hiss så är det lätt att man känner sig lite rädd och att man undrar om man kommer att komma upp eller ner eller om man kommer att fastna. Så man tycker att fler företag borde modernisera sin hiss så att man inte behöver vara rädd utan att det kan kännas bra att åka i den.
Det är ju en väldigt bra uppfinning och något som underlättar väldigt mycket, men det är klart att det kan känna lite jobbigt när man åker i en som inte verkar vara så stabil eller om man kanske har fastnat i en hiss förut. Då kan man ju få lite fobi och undra hur man ska göra och det kan göra det hela lite läskigare.

Bra att få det moderniserat 

Ja det är verkligen värt att få det moderniserat så att alla i ens fastighet känner sig trygga och att dom känner att dom mår bra av att åka i den.
Så det kan vara bra att kolla upp sina hissar som man har om man har hand om fastigheter så att dom är i bra skick så att ingen ska riskera att fastna i dom. Det kan man göra på många olika sätt och det är ju toppen om man kan se till och förebygga så att det inte händer något jobbigt och konstigt. Så jag tycker att man ska modernisera sina hissar mer och mer för det behövs verkligen. Det ä många som är gamla och som behöver göras om så att det blir bättre och mysigare i fastigheterna.
Bra att kunna få ordning på det och det är bra att se över det så att det håller en bra standard så att alla som åker kan känna sig lunga och trygga även dom som kanske är lite rädda för att åka hiss.